Τα «Κίτρινα Φώτα» στον... αέρα του Aegean Voice 107,5

1075

Ο Θωμάς Πάνου ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής «Cyclades On Air» του Radio Aegean Voice 107,5 και μίλησε με την Μαντώ Στουρνάρα και τον Νικόδημο Λιανό για τη νέα κυκλοφορία του τραγουδιού «Ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΗΣ», αλλά και για τα επόμενα σχέδια του συγκροτήματος. 

Τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ.

Τα Κίτρινα Φώτα ανάβουν… κόκκινο στην ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ομώνυμου δίσκου, τα Κίτρινα Φώτα έχουν μπει στο στούντιο, προετοιμάζοντας την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

Με το νέο digital single με τίτλο «Ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΗΣ» το συγκρότημα ρίχνει το… φως του σε μία από τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Εκεί που στα στενά όρια της κλειστής πόρτας και των κλειστών στομάτων, οι θύτες γεννάνε θύματα που θα γίνουν θύτες με τη σειρά τους στο μέλλον.

Τα «Κίτρινα Φώτα» μιλούν στον Θοδωρή Σανιδά

7895Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης μας ολοκληρωμένης δουλειάς στον Θοδωρή Σανιδά τον Απρίλιο του 2021.  (Μέρος της συνέντευξης έχει μεταδοθεί τηλεοπτικά στο RISE TV.)

Τα «Κίτρινα Φώτα»… ανάβουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

lfc 01078
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να σας ανακοινώσουμε πως χάρη στη συνεργασία μας με την B-otherSide Records οι φίλοι του γκρουπ θα έχουν τη δυνατότητα στο εξής να προμηθευτούν τον πρώτο μας δίσκο από επιλεγμένα σημεία πώλησης τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

X